fbpx

sote ala

Sote ala -lähijohtajana tukea tiimityöskentelyyn, joka luo me-henkeä tiimiin. Ritva Ranta Kehittämisen käytännöt.  Toimiva sote tiimi kasvattaa kehittämisosaamista, motivaatiota ja innostusta.Sote ala -lähijohtajana tukea tiimityöskentelyyn, joka vähentää kielteistä puhetta ja luo me-henkeä tiimiin. Toimiva tiimi kasvattaa kehittämisosaamista, muutosjohtamisen osaamista sekä tiimiläisten motivaatiota ja innostusta.Kun tiimiläiset pystyvät hyödyntämään osaamistaan työssään sekä vaikuttamaan työyhteisön toimintaan kehittämistyön kautta, heidän motivaationsa vähitellen kasvaa. Kunnossa olevista asioista tullaan tietoiseksi ja toimimattomat asiat käännetään tavoitteiksi ja viedään käytäntöön asia kerrallaan.

Tiimin itse määrittämät realistiset tavoitteet ja stressin vähentäminen vahvistavat luottamusta. Se on yksi tiimityön kulmakivistä. Erityisesti huonossa ilmapiirissä liian kovat tavoitteet lamaannuttavat. Tavoitteiden pilkkominen ja me-hengen vahvistaminen vaikuttavat. Osallistaminen ei auta, osallisuuden kokemus ratkaisee.

Miten kehittämisen käytännöt toimivat? Archives

Monien yksiköiden yhdistymisessä verkkokoulutus auttaa rakentamaan hyvin toimivia tiimejä, jotka pystyvät saavuttamaan yhteisen tavoitteen.

Näytetään ainoa tulos