fbpx

Oman muutoksen johtaminen – Itsearvioinnin työkirja (ekirja) – Ritva Ranta & Sirkku Ruutu & Kari Tuominen

17,90 

Kirja esittelee kahta esimiestä, Simoa ja Villeä. He ovat kumpikin arvostettuja ja alansa osaavia. Heillä tuntuu kuitenkin olevan erilainen tapa, miten he suhtautuvat asioihin ja miten he toimivat. Kumpikin on pärjännyt työpaikassaan, mutta voit itse arvioida, kumpi on enemmän yritykselleen ja itselleen hyödyksi.

Kirja ei pyri opettamaan, mikä on oikein ja mikä on väärin. Simon ja Villen esimerkit kertovat kahden eri toimintatavan eroista, ja voit niiden avulla arvioida omia toimintatapojasi ja asettaa omat itsellesi sopivat tavat ja tavoitteet.

”Suosittelen kirjaa laajalle kohderyhmälle: esimiehet, tiiminvetäjät, vastuullisessa asemassa olevat, ihan tavalliset työntekijät, joilla on mahdollisuus oman työn suunnitteluun ja oman sormenjäljen saamiseen työhön.” Matti Alpola, kasvatustieteiden maisteri, työnohjaaja ja kehittäjä.

Tuotetunnus (SKU): 101006 Osasto:

Organisaation toimintaa on jatkuvasti kehitettävä. Organisaatio kehittyy kuitenkin vasta silloin kun me itse muutumme ja ammattitaitomme kehittyy.

Organisaation kehitystavoitteet toteutuvat vain silloin, kun omat kehittymistavoitteemme toteutuvat, kunhan ne ovat yhdensuuntaiset organisaation kehitystavoitteiden kanssa.

Kirja esittelee kahta alansa osaavaa ja arvostettua esimiestä, Simoa ja Villeä. Heillä tuntuu kuitenkin olevaan erilainen tapa toimia ja suhtautua asioihin. Molemmat ovat menestyneet työssään. Voit kuitenkin itse arvioida, kumman tapa toimia on ollut hyödyllisempää heille itselleen, että yritykselle.

Simon ja Villen toimintatapojen eroavaisuuksien kautta voit arvioida omaa toimintapaasi ja samalla asettaa itsellesi sopivat tavoitteet. Kahden erilaisen suorituksen seuraaminen voi oivalluttaa huomaamaan uudella tavalla myös omaa toimintaa. Näin omien tavoitteiden määrittäminen ja tarkentaminen toivottavasti antaa sinulle rohkeutta toimia uudella tavalla.

Hyvin aloitettu on puoliksi tehty!

Kirja on ilmestynyt ensimmäisen kerran vuonna 2006. Tämä ekirjan versio on saman sisältöinen alkuperäisen kirjan kanssa.

Kirjoittajat:

Sirkku Ruutu on psykologi (PsM, Turun yliopisto 1996), kouluttaja (KM Turun yliopisto 1994), ratkaisukeskeinen Psykoterpeutti & Reteaming valmentaja (LTI, Helsinki 2002)

Hänen erikoistumisalaansa ovat työyhteisöjen kehittämisprojektit ja työhyvinvointikoulutukset sekä esimiesvalmennusohjelmat. Koulutusteemoina ovat mm. johtajan itsetuntemus, oppimistyylit, työn ja vapaa-ajan painottaminen, stressin hallinta ja copingkeinot, muutoksen johtaminen, haasteelliset esimies- ja alaiskeskustelut, kehityskeskustelut, erilaisuuden johtaminen, coaching, yksilölliset palautekeskustelut, esimiestaitojen henkilöarvioinnit, 360-palautteiden fasilitointi ja esimiesten valmentaminen leadershiptaidoissaan.

sirkku.ruutu@siria.fi

Kari Tuominen on toiminut johto- ja kehitystehtävissä suomalaisissa, kansainvälisissä yrityksissä sekä Suomessa että ulkomailla yhteensä 26 vuoden ajan.

Tuominen on toiminut Oy Benchmarking Ltd:n toimitusjohtajana vuodesta 1996 lähtien. Liikkeenjohdon konsulttina hän on kouluttanut ja ohjannut yritysten liiketoimintaprosessien kehitysohjelmia ja benchmarking-prosesseja. Hän on ollut Suomen laatupalkinnon pääarvioija 1995, 1996 ja 1997. Hän on NLP trainer.

Aikaisempia kirjoja:

  • Benchmarking-prosessiopas, MET, 1993
  • Muutoshallinnan mestari, Laatukeskus 1999
  • Managing Change: Practical Strategies for Competitive Advantage, ASQ Quality Press, USA 2000
  • ChangeManager Pro – itsearvioinnin tuotesarja

kari.tuominen@benchmarking.fi

Ritva Ranta, Sosiaalipsykologi (YTM, Tampereen yliopisto) ja insinööri (RI, Turun teknillinen opisto). Hän on yhteistyön ja johtamisen asiantuntija. Hänellä on pitkä kokemus julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioiden kehittämisestä ja valmentamisesta niin tutkijan, konsultin kuin valmentajan rooleissa.  Hänen osaamisalueitaan ovat henkilöstön kehittäminen, tuottavuus, muutosprosessit ja henkilöstökyselyt. Tällä hetkellä Ritva Ranta tekee työn ohessa Tampereen yliopiston Sosiaalitutkimuksen laitokselle väitöstutkimusta kehittämistyöstä organisaatioissa, miten tuottavuus ja työhyvinvointi voidaan yhdistää onnistuneessa kehittämisprojektissa.

Miten kehittämisen käytännöt toimivat?

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oman muutoksen johtaminen – Itsearvioinnin työkirja (ekirja) – Ritva Ranta & Sirkku Ruutu & Kari Tuominen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

17,90