fbpx

Ensimmäinen painos Kehittyvä työyhteisö – Kehittäminen ja uudistuminen ihmisenä ja organisaationa (ekirja) – Ritva Ranta

6,90 

Kehittäminen ja uudistuminen ihmisenä ja organisaationa Kirja käsittelee kehittämistä organisaatiossa ja samalla henkilökohtaista kasvuprosessia. Suurin osa meistä toimii jossakin organisaatiossa. Tämä ympäristö tukee tai haittaa meidän kasvuamme ihmisenä. Kirja kertoo niistä lainalaisuuksista, jossa organisaatio uudistuu ja samalla siellä toimivilla henkilöillä on mahdollisuus henkilökohtaiseen kasvuun. Tulevaisuuden yrityksissä molemmat prosessit toteutuvat rinnakkain.

Muutosnopeus kasvaa ja vaatimukset lisääntyvät. Ihmisten hyvinvointi on vaakalaudalla tässä oravanpyörässä. Tämä kirja etsii ulospääsyä ja uusia mahdollisuuksia tässä vaatimuksia täynnä olevassa maailmassa. Ihmisissä ja yrityksissä tapahtuva muutosprosessi on monella tapaa yhtenevä. Kirja vastaa kysymykseen miten voimme kehittyä ja antaa prosessiin myös työkaluja.

Väitöskirjani valmistui noin 15 vuotta tämän kirjan ilmestymisestä. Osa asioista on edelleen mukana  väitöstyössäni. Organisaatio ja ihminen oppivat käsi kädessä, väitöstyö lisäsi siihen ryhmän oppimisen. Kirjan pääaihe kehittämistyön eteneminen prosessina on myös mukana väitöstyössäni, nyt jalostettuna, tarkennetuna ja erityisen tärkeänä ihmisten johtaminen. Kirjaa on käytetty vuosien varrella oppikirjana ja on edelleen perusteos kehittämisprosessin sisällöstä.

Sote muutos työyhteisössä
Alkuperäinen hinta oli: 35,30 €.Nykyinen hinta on: 24,71 €.
Tuotetunnus (SKU): 101004 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kirja käsittelee kehittämistä organisaatiossa ja samalla henkilökohtaista kasvuprosessia. Suurin osa meistä toimii jossakin organisaatiossa. Tämä ympäristö tukee tai haittaa meidän kasvuamme ihmisenä.  Kirja kertoo niistä lainalaisuuksista, jossa organisaatio uudistuu ja samalla siellä toimivilla henkilöillä on mahdollisuus henkilökohtaiseen kasvuun. Tulevaisuuden yrityksissä molemmat prosessit toteutuvat rinnakkain. Muutosnopeus kasvaa ja vaatimukset lisääntyvät. Ihmisten hyvinvointi on vaakalaudalla tässä oravanpyörässä. Tämä kirja etsii ulospääsyä ja uusia mahdollisuuksia tässä vaatimuksia täynnä olevassa maailmassa. Ihmisissä ja yrityksissä tapahtuva muutosprosessi on monella tapaa yhtenevä. Kirja vastaa kysymykseen, miten voimme kehittyä ja antaa prosessiin myös työkaluja.

Kirja on ilmestynyt ensimmäisen kerran 2005. Tästä ekirja -versiosta on poistettu kaksi harjoitusta, luvut 3.2.2 ja 3.4.2. Muilta osain ekirja on sisällöltään samanlainen kuin vuonna 2005 ilmestynyt painos.

Ritva Ranta, Sosiaalipsykologi (YTM, Tampereen yliopisto) ja insinööri (RI, Turun teknillinen opisto). Hän on yhteistyön ja johtamisen asiantuntija. Hänellä on pitkä kokemus julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioiden kehittämisestä ja valmentamisesta niin tutkijan, konsultin kuin valmentajan rooleissa.  Hänen osaamisalueitaan ovat henkilöstön kehittäminen, tuottavuus, muutosprosessit ja henkilöstökyselyt. Tällä hetkellä Ritva Ranta tekee työn ohessa Tampereen yliopiston Sosiaalitutkimuksen laitokselle väitöstutkimusta kehittämistyöstä organisaatioissa, miten tuottavuus ja työhyvinvointi voidaan yhdistää onnistuneessa kehittämisprojektissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ensimmäinen painos Kehittyvä työyhteisö – Kehittäminen ja uudistuminen ihmisenä ja organisaationa (ekirja) – Ritva Ranta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6,90