fbpx

Sote muutos työyhteisössä – Ritva Ranta

34,37 

Sote muutos työyhteisössä.

Nippu Ritva Rannan kirjoja  Sote tiimin kehittämiseen! Oletko lainannut kirjastosta kirjojani? Niitä on lainattu  yli 8000 kertaa! Palauta mieleesi tai lue ensimmäisen kerran.

Osta nipussa ja säästä selvää rahaa!

Kirjat, ovat hyödyllisiä Sote-tiimin kehittämiseen. Kirjoissa käsitellään muun muassa yhteistyön johtamisen kulmakiviä, tiimityötä ja kehittämiskulttuurin rakentamista. Kehittäminen, tiimityö ja muutoskulttuuri organisaatioissa! Käytäntöä, tietoa, esimerkkejä ja testejä! Saat koko työkalupakin alennuksella!!!

Ritva Ranta, kehittämistyön asiantuntija. Hän on koulukseltaan filosofian tohtori, sosiaalipsykologi ja insinööri. Pitkä kokemus julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioiden kehittämisestä ja valmentamisesta niin tutkijan, konsultin kuin valmentajan rooleissa.  Osaamisalueita organisaatioiden kehittäminen, tuottavuus, muutosprosessit ja henkilöstökyselyt. Kehittämistyö organisaatioissa, miten tuottavuus ja työhyvinvointi voidaan yhdistää onnistuneeseen kehittämistyöhön, oli Sosiaalipsykologian väitöstutkimuksen aihe (2020).

Tuotetunnus (SKU): 009910 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sote muutos työyhteisössä – Ritva Ranta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

34,37