fbpx

Sote muutos työyhteisössä – Ritva Ranta

Alkuperäinen hinta oli: 35,30 €.Nykyinen hinta on: 24,71 €.

Sote muutos työyhteisössä.

Nippu Ritva Rannan kirjoja  Sote tiimin kehittämiseen! Oletko lainannut kirjastosta kirjojani? Niitä on lainattu  yli 8000 kertaa! Palauta mieleesi tai lue ensimmäisen kerran.

Osta nipussa ja säästä selvää rahaa!

Kirjat, ovat hyödyllisiä Sote-tiimin kehittämiseen. Kirjoissa käsitellään muun muassa yhteistyön johtamisen kulmakiviä, tiimityötä ja kehittämiskulttuurin rakentamista. Kehittäminen, tiimityö ja muutoskulttuuri organisaatioissa! Käytäntöä, tietoa, esimerkkejä ja testejä! Saat koko työkalupakin alennuksella!!!

Ritva Ranta, kehittämistyön asiantuntija. Hän on koulutukseltaan filosofian tohtori, sosiaalipsykologi ja insinööri. Pitkä kokemus julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioiden kehittämisestä ja valmentamisesta niin tutkijan, konsultin kuin valmentajan rooleissa.  Osaamisalueita organisaatioiden kehittäminen, tuottavuus, muutosprosessit ja henkilöstökyselyt. Kehittämistyö organisaatioissa, miten tuottavuus ja työhyvinvointi voidaan yhdistää onnistuneeseen kehittämistyöhön, oli Sosiaalipsykologian väitöstutkimuksen aihe (2020).

Saat kirjaa myös ellibs.com sivuilta Kehittyvä työyhteisö ekirja – muutos työyhteisössä TEAL  johtaminen. ”Meidän organisaatiossamme on kaksi erilaista tiimiä. Ensimmäisessä on hyvä yhteishenki ja muutos työyhteisössä toimii. Tiimin jäsenet etsivät luonnostaan uusia parempia tapoja tehdä työtä aina, kun he huomaavat toiminnassaan jotain korjattavaa. Toisessa tiimissä riidellään ja puhutaan toisista tiimiläisistä selän takana pahaa. Tiimityö ei toimi, työt näyttävät enemmän sähläykseltä kuin sujuvasti etenevältä työprosessilta. Tiimiläiset kuitenkin puhuvat paljon kehittämisestä ja uusia suunnitelmiakin tehdään, mutta uusia parempia toimintatapoja ei kuitenkaan saada vietyä käytäntöön. Näyttää siltä, että he haluaisivat tehdä työnsä paremmin, mutta jokin estää heitä.” Lue lisää blogistani  Sählärit ja tekijät sote-alueella?  Näkökulmittaminen on metodi kehittää yllä kuvattuja tiimejä.  Kolmen toimintatavan, käytännön kokemusten ja teoreettisen tutkimuksen yhdistäminen. Jokaisesta näkemyksestä parhaiten toimivat toimenpiteet ja käytännöt yhdistetty ohjeiksi ja kehittämisehdotuksiksi. Siis olen ottanut parhaiden käytäntöjen parhaat käytännöt. Kehittämiskulttuurin askeleleet – Kuvaus kehittämiskulttuurin vaiheista – Tunnistamalla oman organisaatiosi vaiheen, saat pohjan tavoitetyöskentelylle ja vahvistat sitä tiimityöllä. – Kehittäminen keskiössä Tiimityö ja sen merkitys – Tunnistat ihmisten osallisuuden kokemuksen tärkeyden – Tiimityön toteuttaminen on käytännön kehittämistyötä. Ryhmätahtojohtaminen, siis muutosjohtaminen – Ryhmän toiminnan hyödyntäminen – Saat tavoiteprosessin sisällön, jolla rakennetaan motivoinut ryhmä. Tiimisi toimi paremmin. Lisäksi osaamisen merkitys kehittämistyössä – Tunnistat henkilöstön, ryhmän ja organisaation osaamistarpeet – Saat kehittämisosaamisen vahvistamiseen polun Täällä linkki blogiimme Ellen Lindellin kanssa   Ritva Ranta, tietokirjalija, yhteistyön ja johtamisen asiantuntija. Hän on koulukseltaan filosofian tohtori, sosiaalipsykologi ja insinööri. Pitkä kokemus julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioiden kehittämisestä ja valmentamisesta niin tutkijan, konsultin kuin valmentajan rooleissa.  Osaamisalueita organisaatioiden kehittäminen, tuottavuus, muutosprosessit ja henkilöstökyselyt. Kehittämistyö organisaatioissa, miten tuottavuus ja työhyvinvointi voidaan yhdistää onnistuneeseen kehittämistyöhön, oli Sosiaalipsykologian väitöstutkimuksen aihe (2020).
Alkuperäinen hinta oli: 8,50 €.Nykyinen hinta on: 5,95 €.
Tässä jatkuvaan parantamiseen ja dialogiseen johtamiseen liittyvät testit!. Ritva Ranta Kehittämisen käytännöt on toteuttanut testit. Testit antavat:
 • tietoa johtamisesta teidän organisaatiossanne.
 • kuvan jatkuvasta parantamisesta teidän organisaatiossanne.
 • ideoita dialogisen johtamisen ja jatkuvan parantamisen kehittämiseen, jos suurin osa testin kysymysten keskiarvoista on alle 3.
Alkuperäinen hinta oli: 8,00 €.Nykyinen hinta on: 5,60 €.
PDCA-mallin hyödyntäminen - voitte käyttää työkalua yhteiseen kehittämistyöskentelyyn. Ritva Ranta Kehittämisen käytännöt on toteuttanut työkalun. Sähläyksestä sujuvaan toimintaan. Ilmaisella työkalulla pääset aloittamaan heti! Tehdään oletuksia: - teillä on 25 aktiivista kehittämisviikkoa - teillä on kaksi kymmenen hengen tiimiä - jokainen tiimiläinen tekee 15 minuuttia kehittämistyötä viikossa - kehittämisen aihe on "aikasyöppöjen metsästäminen" Seuraus:
 • Teillä on tehty kokonainen viikko kehittämistyötä 25 viikossa
 • Teillä on selätetty lähes 500 aikasyöppöä/ tehty kehittämistoimenpidettä
 • Teillä on aloitettu jatkuvan parantamisen käytäntö
 • Kaikki tiimien jäsenet osallistuvat kehittämiseen
Huomaa, että kirjan Kehittyvä työyhteisö esittelyssä on kuva toimenpiteiden sisällöistä ”PDCA on systemaattisen ongelmanratkaisun perusta ja se soveltuu sekä prosessien kehittämiseen että niiden hallintaan. Malli perustuu tieteelliseen menetelmään – hypoteesi, koe, johtopäätös – ja sen perimmäinen tavoite on tuottaa uutta tietoa. Mitä opitte ja miten hyödynnätte oppimaanne?”    
Alkuperäinen hinta oli: 5,00 €.Nykyinen hinta on: 3,50 €.
Kehittäminen ja uudistuminen ihmisenä ja organisaationa Kirja käsittelee kehittämistä organisaatiossa ja samalla henkilökohtaista kasvuprosessia. Suurin osa meistä toimii jossakin organisaatiossa. Tämä ympäristö tukee tai haittaa meidän kasvuamme ihmisenä. Kirja kertoo niistä lainalaisuuksista, jossa organisaatio uudistuu ja samalla siellä toimivilla henkilöillä on mahdollisuus henkilökohtaiseen kasvuun. Tulevaisuuden yrityksissä molemmat prosessit toteutuvat rinnakkain. Muutosnopeus kasvaa ja vaatimukset lisääntyvät. Ihmisten hyvinvointi on vaakalaudalla tässä oravanpyörässä. Tämä kirja etsii ulospääsyä ja uusia mahdollisuuksia tässä vaatimuksia täynnä olevassa maailmassa. Ihmisissä ja yrityksissä tapahtuva muutosprosessi on monella tapaa yhtenevä. Kirja vastaa kysymykseen miten voimme kehittyä ja antaa prosessiin myös työkaluja. Väitöskirjani valmistui noin 15 vuotta tämän kirjan ilmestymisestä. Osa asioista on edelleen mukana  väitöstyössäni. Organisaatio ja ihminen oppivat käsi kädessä, väitöstyö lisäsi siihen ryhmän oppimisen. Kirjan pääaihe kehittämistyön eteneminen prosessina on myös mukana väitöstyössäni, nyt jalostettuna, tarkennetuna ja erityisen tärkeänä ihmisten johtaminen. Kirjaa on käytetty vuosien varrella oppikirjana ja on edelleen perusteos kehittämisprosessin sisällöstä.
Alkuperäinen hinta oli: 6,90 €.Nykyinen hinta on: 4,83 €.

Työhyvinvointi määritelmä. Väitöskirja – Ryhmätahto- ja dialoginen johtaminen organisaatioiden kehittämisessä. (ekirja) – Ritva Ranta

Ritva Rannan väitöskirjassa esitellään eri näkökulmista organisaatioiden ja yritysten kehittämistyöhön ja kehittämiskulttuuriin liittyviä tekijöitä. Työhyvinvointi määritelmä on tavoitteena.

Tässä linkki ellibs.com verkkokauppaan, saat myös sieltä kirjan

Väitöskirja sisältää:
 • Kehittämiskulttuurin askeleleet – Kuvaus kehittämiskulttuurin vaiheista – Tunnistamalla oman organisaatiosi vaiheen, saat pohjan tavoitetyöskentelylle. Tiimityö on kehittämisen kohde.
 • Dialogisen johtamisen merkitys – Tunnistat ihmisten osallisuuden kokemuksen tärkeyden – Saat sisältöä omaan ihmisten johtamiseen.Työhyvinvointi määritelmä on tavoitteena.
 • Ryhmätahtojohtaminen – Ryhmän toiminnan hyödyntäminen – Saat tavoiteprosessin sisällön, jolla rakennetaan motivoinut ryhmä. Yhteistyötaidot auttavat.
 • Osaamisen merkitys kehittämistyössä – Tunnistat henkilöstön, ryhmän ja organisaation osaamisen – Saat osaamisen vahvistamiseen kehityspolun
   
Alkuperäinen hinta oli: 6,90 €.Nykyinen hinta on: 4,83 €.
Tuotetunnus (SKU): 009910 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sote muutos työyhteisössä – Ritva Ranta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alkuperäinen hinta oli: 35,30 €.Nykyinen hinta on: 24,71 €.

Saat kirjaa myös ellibs.com sivuilta Kehittyvä työyhteisö ekirja – muutos työyhteisössä TEAL  johtaminen. ”Meidän organisaatiossamme on kaksi erilaista tiimiä. Ensimmäisessä on hyvä yhteishenki ja muutos työyhteisössä toimii. Tiimin jäsenet etsivät luonnostaan uusia parempia tapoja tehdä työtä aina, kun he huomaavat toiminnassaan jotain korjattavaa. Toisessa tiimissä riidellään ja puhutaan toisista tiimiläisistä selän takana pahaa. Tiimityö ei toimi, työt näyttävät enemmän sähläykseltä kuin sujuvasti etenevältä työprosessilta. Tiimiläiset kuitenkin puhuvat paljon kehittämisestä ja uusia suunnitelmiakin tehdään, mutta uusia parempia toimintatapoja ei kuitenkaan saada vietyä käytäntöön. Näyttää siltä, että he haluaisivat tehdä työnsä paremmin, mutta jokin estää heitä.” Lue lisää blogistani  Sählärit ja tekijät sote-alueella?  Näkökulmittaminen on metodi kehittää yllä kuvattuja tiimejä.  Kolmen toimintatavan, käytännön kokemusten ja teoreettisen tutkimuksen yhdistäminen. Jokaisesta näkemyksestä parhaiten toimivat toimenpiteet ja käytännöt yhdistetty ohjeiksi ja kehittämisehdotuksiksi. Siis olen ottanut parhaiden käytäntöjen parhaat käytännöt. Kehittämiskulttuurin askeleleet – Kuvaus kehittämiskulttuurin vaiheista – Tunnistamalla oman organisaatiosi vaiheen, saat pohjan tavoitetyöskentelylle ja vahvistat sitä tiimityöllä. – Kehittäminen keskiössä Tiimityö ja sen merkitys – Tunnistat ihmisten osallisuuden kokemuksen tärkeyden – Tiimityön toteuttaminen on käytännön kehittämistyötä. Ryhmätahtojohtaminen, siis muutosjohtaminen – Ryhmän toiminnan hyödyntäminen – Saat tavoiteprosessin sisällön, jolla rakennetaan motivoinut ryhmä. Tiimisi toimi paremmin. Lisäksi osaamisen merkitys kehittämistyössä – Tunnistat henkilöstön, ryhmän ja organisaation osaamistarpeet – Saat kehittämisosaamisen vahvistamiseen polun Täällä linkki blogiimme Ellen Lindellin kanssa   Ritva Ranta, tietokirjalija, yhteistyön ja johtamisen asiantuntija. Hän on koulukseltaan filosofian tohtori, sosiaalipsykologi ja insinööri. Pitkä kokemus julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioiden kehittämisestä ja valmentamisesta niin tutkijan, konsultin kuin valmentajan rooleissa.  Osaamisalueita organisaatioiden kehittäminen, tuottavuus, muutosprosessit ja henkilöstökyselyt. Kehittämistyö organisaatioissa, miten tuottavuus ja työhyvinvointi voidaan yhdistää onnistuneeseen kehittämistyöhön, oli Sosiaalipsykologian väitöstutkimuksen aihe (2020).
Alkuperäinen hinta oli: 8,50 €.Nykyinen hinta on: 5,95 €.
Tässä jatkuvaan parantamiseen ja dialogiseen johtamiseen liittyvät testit!. Ritva Ranta Kehittämisen käytännöt on toteuttanut testit. Testit antavat:
 • tietoa johtamisesta teidän organisaatiossanne.
 • kuvan jatkuvasta parantamisesta teidän organisaatiossanne.
 • ideoita dialogisen johtamisen ja jatkuvan parantamisen kehittämiseen, jos suurin osa testin kysymysten keskiarvoista on alle 3.
Alkuperäinen hinta oli: 8,00 €.Nykyinen hinta on: 5,60 €.
PDCA-mallin hyödyntäminen - voitte käyttää työkalua yhteiseen kehittämistyöskentelyyn. Ritva Ranta Kehittämisen käytännöt on toteuttanut työkalun. Sähläyksestä sujuvaan toimintaan. Ilmaisella työkalulla pääset aloittamaan heti! Tehdään oletuksia: - teillä on 25 aktiivista kehittämisviikkoa - teillä on kaksi kymmenen hengen tiimiä - jokainen tiimiläinen tekee 15 minuuttia kehittämistyötä viikossa - kehittämisen aihe on "aikasyöppöjen metsästäminen" Seuraus:
 • Teillä on tehty kokonainen viikko kehittämistyötä 25 viikossa
 • Teillä on selätetty lähes 500 aikasyöppöä/ tehty kehittämistoimenpidettä
 • Teillä on aloitettu jatkuvan parantamisen käytäntö
 • Kaikki tiimien jäsenet osallistuvat kehittämiseen
Huomaa, että kirjan Kehittyvä työyhteisö esittelyssä on kuva toimenpiteiden sisällöistä ”PDCA on systemaattisen ongelmanratkaisun perusta ja se soveltuu sekä prosessien kehittämiseen että niiden hallintaan. Malli perustuu tieteelliseen menetelmään – hypoteesi, koe, johtopäätös – ja sen perimmäinen tavoite on tuottaa uutta tietoa. Mitä opitte ja miten hyödynnätte oppimaanne?”    
Alkuperäinen hinta oli: 5,00 €.Nykyinen hinta on: 3,50 €.
Kehittäminen ja uudistuminen ihmisenä ja organisaationa Kirja käsittelee kehittämistä organisaatiossa ja samalla henkilökohtaista kasvuprosessia. Suurin osa meistä toimii jossakin organisaatiossa. Tämä ympäristö tukee tai haittaa meidän kasvuamme ihmisenä. Kirja kertoo niistä lainalaisuuksista, jossa organisaatio uudistuu ja samalla siellä toimivilla henkilöillä on mahdollisuus henkilökohtaiseen kasvuun. Tulevaisuuden yrityksissä molemmat prosessit toteutuvat rinnakkain. Muutosnopeus kasvaa ja vaatimukset lisääntyvät. Ihmisten hyvinvointi on vaakalaudalla tässä oravanpyörässä. Tämä kirja etsii ulospääsyä ja uusia mahdollisuuksia tässä vaatimuksia täynnä olevassa maailmassa. Ihmisissä ja yrityksissä tapahtuva muutosprosessi on monella tapaa yhtenevä. Kirja vastaa kysymykseen miten voimme kehittyä ja antaa prosessiin myös työkaluja. Väitöskirjani valmistui noin 15 vuotta tämän kirjan ilmestymisestä. Osa asioista on edelleen mukana  väitöstyössäni. Organisaatio ja ihminen oppivat käsi kädessä, väitöstyö lisäsi siihen ryhmän oppimisen. Kirjan pääaihe kehittämistyön eteneminen prosessina on myös mukana väitöstyössäni, nyt jalostettuna, tarkennetuna ja erityisen tärkeänä ihmisten johtaminen. Kirjaa on käytetty vuosien varrella oppikirjana ja on edelleen perusteos kehittämisprosessin sisällöstä.
Alkuperäinen hinta oli: 6,90 €.Nykyinen hinta on: 4,83 €.

Työhyvinvointi määritelmä. Väitöskirja – Ryhmätahto- ja dialoginen johtaminen organisaatioiden kehittämisessä. (ekirja) – Ritva Ranta

Ritva Rannan väitöskirjassa esitellään eri näkökulmista organisaatioiden ja yritysten kehittämistyöhön ja kehittämiskulttuuriin liittyviä tekijöitä. Työhyvinvointi määritelmä on tavoitteena.

Tässä linkki ellibs.com verkkokauppaan, saat myös sieltä kirjan

Väitöskirja sisältää:
 • Kehittämiskulttuurin askeleleet – Kuvaus kehittämiskulttuurin vaiheista – Tunnistamalla oman organisaatiosi vaiheen, saat pohjan tavoitetyöskentelylle. Tiimityö on kehittämisen kohde.
 • Dialogisen johtamisen merkitys – Tunnistat ihmisten osallisuuden kokemuksen tärkeyden – Saat sisältöä omaan ihmisten johtamiseen.Työhyvinvointi määritelmä on tavoitteena.
 • Ryhmätahtojohtaminen – Ryhmän toiminnan hyödyntäminen – Saat tavoiteprosessin sisällön, jolla rakennetaan motivoinut ryhmä. Yhteistyötaidot auttavat.
 • Osaamisen merkitys kehittämistyössä – Tunnistat henkilöstön, ryhmän ja organisaation osaamisen – Saat osaamisen vahvistamiseen kehityspolun
   
Alkuperäinen hinta oli: 6,90 €.Nykyinen hinta on: 4,83 €.