fbpx

Kehittämistyöhön vaikuttavat tekijät

8,00 

Tässä jatkuvaan parantamiseen ja dialogiseen johtamiseen liittyvät testit!. Ritva Ranta Kehittämisen käytännöt on toteuttanut testit.

Testit antavat:

  • tietoa johtamisesta teidän organisaatiossanne.
  • kuvan jatkuvasta parantamisesta teidän organisaatiossanne.
  • ideoita dialogisen johtamisen ja jatkuvan parantamisen kehittämiseen, jos suurin osa testin kysymysten keskiarvoista on alle 3.
Sote muutos työyhteisössä
Alkuperäinen hinta oli: 35,30 €.Nykyinen hinta on: 24,71 €.
Tuotetunnus (SKU): 105003 Osasto:

Tässä käyttöösi kehittämistyön tekijöihin liittyvät testit. Jatkuva parantaminen, dialoginen johtaminen ja strategiatyön käytäntöön vieminen ovat olennainen osa kehittämistyön onnistumista. Testivastaukset kertovat tämän hetken tilanteestanne. Kehittämistarpeet löytyvät sieltä, missä  suurin osa testin kysymyksien keskiarvoista ovat alle 3

Kehittäminen on aina tapauskohtaista ja monien asioitten summa. Erilaiset testit ja työkalut sopivat paremmin eri tilanteisiin kuin toiset. Oikean ja sopivan työkalun tai testin valitseminen on yksi osa kehittämisosaamista ja kehittämisjohtamisen osaamista.  Voit kokeilla tätä testiä yksin, mutta alla olevissa suosituksissa olen ottanut mukaan ryhmien kanssa työkentelyn.

Ritva Ranta Kehittämisen käytännöt on toteuttanut testin.

 

Tässä suosituksia testien käytöstä. Toivon, että otatte nämä huomioon kokeiluissanne:

  • Teetä testi koko tiimin, osaston tai organisaation henkilöstölle samaan aikaan, jotta mahdollisimman paljon eri näkökulmat tulevat esiin.
  • Pidä huolta, että eri osastojen/tiimien tulokset saadaan tulostettua erikseen. Toisissa tiimeissä voi tilanne olla täysin erilainen kuin toisissa. Keskiarvo hävittää nuo erot.
  • Testin/työkalun purku kannattaa tehdä yhdessä keskustellen, mielellään fasilitoiden. Silloin keskustelussa saadaan paremmin selville, mitä vastaukset tarkoittavat vastaajille.
  • Tiimin/osaston johto yhdessä työntekijöiden kanssa valitsee jatko työskentelyyn kehitettävät asiat. Suosittelen vain muutaman korkeintaan kolmen asian valitsemista jatkotyöskentelyyn.
  • Valittuihin kehittämisaiheisiin määritellään yhdessä tavoitteet ja tavoitteille määritellään, edelleen yhdessä, niihin liittyvät ongelmat ja esteet.
  • Työskentelyn lopussa tehdään toimintasuunnitelma tavoitteiden toteuttamiseen ja ongelmien ratkaisemiseen.
  • Toimintasuunnitelmaan kuuluu sekä seuranta että mittarit

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kehittämistyöhön vaikuttavat tekijät”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *