fbpx

Toimiva tiimi – muutosvastarinta murtuu

245,00 

Toimiva tiimi – muutosvastarinta murtuu,

sosiaali- ja terveysalan lähijohtaja ja tiimivetäjä, tässä verkkovalmennus sinulle. Oletko ollut tilanteessa, sinulla on johdettavana kaksi erilaista tiimiä, toimiva tiimi ja samaan aikaan ryhmä, joka hakee paikkaansa. Ritva Ranta on tämän toteuttanut ja kehittämisen käytännöt näkyvät verkkovalmennuksessa.

UUTTA!!! VOIT MAKSAA OSTOKSEN MYÖS LASKULLA, SAAT 30pv MAKSUAIKAA JA LASKUN LIITTEENÄ SÄHKÖPOSTIISI

Mitä tulet oppimaan?

Opit tiimisi kanssa tekemään kehittämistyötä, jolloin haette yhdessä tiiminne tärkeimmät kehittämiskohteet. Opitte luomaan yhteistä me-henkeä ja tiimin yhteinen kehittämisosaaminen kasvaa. Opitte luomaan myönteistä kehittämiskulttuuria ja pitämään sitä yllä.

Kenelle valmennus on?

– olet sote-alan esihenkilö, asiantuntija projektin vetäjä tai työntekijä

– haluat kehittää omaa ja tiimisi työtä

– haluat vahvistaa motivaatiota, ilmapiiriä ja asiakastyytyväisyyttä

– haluat olla mukana toteuttamassa sote-uudistusta

– olet kehittäjäasiantuntija tai valmentaja. Saat omaan työhösi tukea ja ideoita.

Mitä saat valmennuksesta?

Luot selkeät ja yhteiset tavoitteet tiimillesi ja hyödynnät tiimisi osaamista ja vahvuuksia. Opit ratkaisemaan haasteita tiimisi kanssa. Oppimispolku rakentuu siitä, että jokainen tietää tehtävät kussakin vaiheessa. Luottamus siihen, että ”Me saamme tämä toimimaan ja tiimimme tekee tarvittavan muutoksen.” vahvistuu. Tiimi tekee, ei johto, ei konsultti, eikä kouluttaja. Toki lähijohtaja on yhdessä tiimin kanssa tekemässä muutosta. Toteuttaja on kuitenkin tiimi, jolla on selkeät ohjeet ja yhteiset keskustelufoorumit. Videoissa, tehtävissä ja tausta teksteissä annetaan käytännön ohjeet toteuttamiselle

Kehittämistyötä on paljon, mutta prosessissa työstettävät tehtävät valikoituvat luonnostaan työstettäväksi prosessin myötä.

Sieltä syntyy myös koko ajan tietoa ylemmälle johdolle. Tiimin kehittämisehdotukset tekevät näkyväksi tiimin omat kehittämistarpeet. Koko ajan tehdään pieniä kehittämistekoja. Tiimi rakentaa omalla tavallaan toimintaansa ja kehittää omaa toimintaansa itse ja yhdessä lähijohtajansa kanssa.

Vihje! Aloita aikasyöppöjen poistamisella! Tee helpot toimenpiteet ensin. Otetaan jatkuva parantaminen käyttöön.

Valmentajasta

Ritva Ranta on  kehittämistyön asiantuntija. Hän on koulutukseltaan filosofian tohtori, sosiaalipsykologi ja insinööri. Pitkä kokemus julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioiden kehittämisestä ja valmentamisesta niin tutkijan, konsultin kuin valmentajan rooleissa.  Osaamisalueita organisaatioiden kehittäminen, tiimityö, tuottavuus, muutosprosessit ja henkilöstökyselyt. Kehittämistyö organisaatioissa, miten tuottavuus ja työhyvinvointi voidaan yhdistää onnistuneeseen kehittämistyöhön, oli Sosiaalipsykologian väitöstutkimuksen aihe (2020).

HUOMAA!  KUN OLET SAANUT KUITTAUKSEN, ETTÄ TILAUS ON VAHVISTETTU, SÄHKÖPOSTIISI ON TULLUT SEKÄ KUITTI ETTÄ VAHVISTUS OSTOSTA. SIITÄ PÄÄSET KIRJAUTUMAAN VALMENNUKSEEN. (TARKISTA MYÖS ROSKAPOSTIKANSIOT)

Toimiva tiimi - muutosvastarinta murtuu - Käytäntöön vieminen keskiössä

Saat tiimivalmentajan taitoja ja osaamista tiimin kehittämisestä, tavoitteiden asettamisesta, vuorovaikutuksesta sekä ongelmien ratkaisusta. Kurssi perehdyttää sinut tiimien rakentamiseen, motivointiin, sitouttamiseen ja suorituksen arviointiin. Kurssi sisältää teoriaa, videoita, harjoituksia ja testejä. Tiimin peruspilarit perustuvat arvoihin, kulttuuriin ja luottamukseen, jotka vahvistuvat sosiaalipsykologisen näkökulman kautta. Muutos toteutuu vain käytännössä tekemällä, tekeminen, ei teoriat, ratkaisevat onnistumisen. Ritva Ranta on tämän toteuttanut ja kehittämisen käytännöt näkyvät verkkovalmennuksessa.

Toimiva tiimi - muutosvastarinta murtuu -verkkovalmennus antaa askelmerkit tiimien kehittämiseen.  Tiimin johtamisessa on tärkeää huomioida tiimin toimivuus ja jäsenten motivaatio. Huonosti toimivalla tiimillä voi olla vähemmän motivaatiota, mutta jos he kokevat työnsä arvostetuksi, merkitykselliseksi ja heillä on selkeä rooli yksikkönne kokonaisuudessa, heidän motivaationsa voi kasvaa.

Tiimityö auttaa vastaamaan monimutkaisiin haasteisiin ja luomaan uusia mahdollisuuksia. Toimiva tiimi on motivoitunut ja sillä on hyvä työilmapiiri ja - tulokset. Toimiva tiimi on joustava jatkuvassa muutoksessa, sopeutuu uusiin tilanteisiin ja kykenee uudistumaan. Tiimityö on itsenäisen työskentelyn ja lähijohdon vuoropuhelua. Luottamus ja usko omaan osaamiseen vahvistuu. Ryhmädynamiikkaa hyödyntävä motivoitunut innostunut porukka saa hyviä tuloksia, huonosti toimiva ryhmäkin voi muuttaa suuntaa.

Mikä muuttuu?

Sote-lähijohtajana saat tukea tiimityöskentelyyn, joka vähentää kielteistä puhetta ja luo me-henkeä tiimiin. Valmennus on helppo yhdistää jo toimivaan palaverikäytäntöön ja se kasvattaa kehittämisosaamista, muutosjohtamisen osaamista sekä tiimiläisten motivaatiota ja innostusta.Kun tiimiläiset pystyvät hyödyntämään osaamistaan työssään sekä vaikuttamaan työyhteisön toimintaan kehittämistyön kautta, heidän motivaationsa vähitellen kasvaa. Kunnossa olevista asioista tullaan tietoiseksi ja toimimattomat asiat käännetään tavoitteiksi ja viedään käytäntöön asia kerrallaan.

Tiimin itse määrittämät realistiset tavoitteet ja stressin vähentäminen vahvistavat luottamusta. Se on yksi tiimityön kulmakivistä. Erityisesti huonossa ilmapiirissä liian kovat tavoitteet lamaannuttavat. Tavoitteiden pilkkominen ja me-hengen vahvistaminen vaikuttavat. Osallistaminen ei auta, osallisuuden kokemus ratkaisee. kehittämsien käytännöt toteutuvat.

Monien yksiköiden yhdistymisessä verkkokoulutus auttaa rakentamaan hyvin toimivia tiimejä, jotka pystyvät saavuttamaan yhteisen tavoitteen.

Kutsu ympärillesi kollegoita, tiimin vetäjiä ja aloittakaa kehittäminen yhdessä. Lähijohtajana saat työkaluja tiimisi kehittämiseen. Toimiva tiimi - muutosvastarinta murtuu -valmennus auttaa sinua käytäntöön viemisessä.

Täältä tarkempaa tietoa verkkovalmennuksesta

TILAA TÄÄLTÄ TARJOUS JA SOITA p.0400620710 JA KESKUSTELLAAN  ASIASTA!

Verkkovalmennus sisältää
- 15 erillisestä osiota,
- videoita, yhteensä 140 minuuttia,
- käytäntöön viemisen tehtävitä,
- tehtäviin liittyvistä työkaluja.

Suorittaminen kestää noin 7-9 viikkoa

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Toimiva tiimi – muutosvastarinta murtuu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

245,00